2018 - Semmelweis Egyetem - fogorvosi diploma

2022- Semmelweis Egyetem-dento-alveoláris sebész

Hallgatóként a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján folytattam kutatómunkát, ahol a szakma neves szakorvosai mellett, hamar betekintést nyerhettem a parodontológiai- és dentoalveoláris sebészetbe. Utolsó évemben ismerkedtem meg a Parodonttal, ahol a rendelő közvetlen, betegbarát hangulata és a kollegák kimagasló szakmai tudása azonnal magával ragadott.

Hiszem, hogy a parodontológiai szemlélet elsajátítása elengedhetetlen a magas színvonalú fogorvosi ellátás során. Kiemelkedően fontosnak tartom a megelőzést, ezáltal nagy hangsúlyt fektetek a páciensek egyénre szabott szájhigiéniás szokásainak javítására és a helyreállított állapot hosszútávú fenntartására.

Igyekszem minden páciensemet úgy ellátni, mintha egy családtagom ülne a székbe, ezáltal elősegítve, hogy boldogan és pozítív élményekkel térjenek vissza ismételten hozzánk.

Gyökérkezelésnél rutinszerűen használok mikroszkópot, ezzel is növelve a precizitásomat.

Az egyedülálló szakmai vezetők és tapasztalt szakorvos kollégák együttműködésével biztosítjuk, hogy a rendelőbe látogató páciensek mindíg a lehető legmagasabb szintű ellátásban részesüljenek.

Akik összefogják

  • 1

Orvosaink

  • 1

Szakasszisztensek

  • 1

Higiénikusok

  • 1

Recepciósok

  • 1

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.  Bővebben